Свято весни, краси та квітів!


     Весна – час краси та жіночності. У перші березневі дні розквітає не лише природа, а й кожна жінка. З весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок і подруг.
     Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Були організовані тематичні виставки вітальних листівок, поробок. Шкільний гурток образотворчого мистецтва «Палітра» порадував весняними барвами. Педагог-організатор та шкільний бібліотекар підготували яскраві фотозони, де бажаючі мали змогу сфотографуватися та отримати фото на згадку. А після уроків учні школи радо чекали на гостей у актовій залі. Святковий концерт, слова-вітання, вірші, пісні та танцювальні постановки радували глядачів.
Хлопці вітали найдорожчих жінок зі святом весни та любові. Галантні ведучі декламували вірші про весну і прекрасних жінок. Із своїми сердечними привітаннями на сцені з’являлися учні, вчителі та вихователі, які зачитували поезії, виконували пісні, веселі пантоміми, танцювали. 
На святі звучали пісні про кохання та жінок і у жестовому виконанні від наших чудових та талановитих вихователів та учнів.


     Тепло дитячих сердець, їх щирість підкорюють суворих і вимогливих мам, бабусь і вчителів. Після закінчення свята директор школи привітав усіх жінок та дівчат з днем 8-го Березня, подякував педагогам за роботу, тепло їх жіночих сердець, які завжди відкриті для дітей. Чарівне весняне свято подарувало радість і посмішки усім присутнім!
  Приємно було чути позитивні відгуки глядачів після концерту…
Дякуємо усім, хто долучився до підготовки і проведення свята! 
Вітаємо Вас із приходом весни та 8 Березням!
Ми бажаємо всім жінкам і дівчатам завжди бути такими ж молодими, красивими, ніжними і коханими, як сама весна.
Із святом Вас!

Коментарі