Талановиті діти України


17 квітня 2018 року відбувся Фестиваль дитячої творчості, який об’єднав ХІ Всеукраїнський благодійний фестиваль-конкурс «Талановиті діти України» та обласний фестиваль-конкурс творчості вихованців шкіл-інтернатів «Повір у себе».
Обидва фестивалі мали на меті пошук та підтримку талановитих дітей та молоді, громадянське і патріотичне виховання дітей, залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва.
Завдячуючи фестивалю, учні нашої школи «Джерело» виступили на сцені з двома номерами – жестовою піснею «Оберіг» від учнів 4-А і 5-А класів та танцювальною композицією у стилі контемпорарі «Тримай мене міцно» у виконанні учениць 9 класу. Не зважаючи на хвилювання та велику конкуренцію, наші діти яскраво презентували свої виступи. Журі гідно оцінили талант дітей та нагородили їх кубками та медалями за  перше і друге місця.
Керівники інших колективів також не оминули нас увагою: після виступів тепло вітали дітей і висловлювали своє захоплення. Вже вкотре «джереловці» доводять, що вони – найкращі! Пишаємося та бажаємо натхнення й наснаги для подальших перемог.




Вихователь 5-А класу Трубіна Н.С.

Коментарі