Гостинні Карпати


Команда учнів школи-інтернату «Джерело» провела 12 незабутніх днів у Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІУ.
Кожний день в таборі був насичений творчими, спортивними та ігровими заходами. Школярі раділи новим друзям, а їх було не мало, бо разом з ними відпочивали та тренувалися представники ще  п’яти областей України.
Час прийшов весело і цікаво. Досвідчені реабілітологи та інструктори проводили спортивні заняття в тренажерній залі, пропонували різноманітні комплекси з аеробіки та психофізичного розвантаження.
Свої сили діти змогли випробувати у спортивних змаганнях з тенісу та нової для них гри «Бочі» та проявити свій командний дух у спортивній естафеті між областями.
Команда Центру потурбувалася й про культурне дозвілля спортсменів.  Свої здібності вони демонстрували на вечорі знайомства, КВК, концерті « Мій талант» та майстер-класах з народно-ужиткового мистецтва.
І  всі ці цікавинки доповнювали неповторні гірські пейзажі наших рідних українських Карпат. Хлопці та дівчата змогли випробувати себе на міцність в  походах на гори Щавенка та Бочик.
Учасники  команди та їх керівники вдячні організаторам такого  відпочинку і бажають всім процвітання та реалізації всіх творчих планів.
Дмитро Чепурненко, Ганна Панфілова























Коментарі