Скаутський практикум «Гілея-2018»


З 13 по 15 вересня на турбазі «Лиса Гора», що на Василівщині, відбувся Запорізький обласний скаутський практикум «Гілея-2018». Активну участь у зборах взяли й вихованці школи-інтернату «Джерело» – учні 8 класу Ярослав Кирилець та Роман Арабаджин.
Запорізький обласний скаутський практикум «Гілея-2018» є складовою частиною системи військово-патріотичного виховання і краєзнавчої роботи з учнівською молоддю, яку впроваджує Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Запорізької обласної ради.

Практикум проводився під гаслом «Зроби добре діло і Україна стане кращою». Метою практикуму було поширення скаутського руху в Запорізькій області на засадах патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій та національних цінностей Українського народу. Молоді скаути мали змогу продемонструвати приклад скаутської поведінки, добропорядності, навичок і та спеціальних  вмінь.
Практикум подарував дітям неоціненний досвід та можливість спілкуватися з однолітками зі всієї області, а наш  Ярослав, за допомогу у організації вечірньої ватри, отримав почесну нагороду – «Диплом».

Сергій Кузьменко, вихователь 7 класу








Коментарі