Вихованці «Джерела» срібні призери «Мама+Я»


Радість, щастя та посмішки – це найбільший подарунок, не лише для дітей, а й для дорослих. Саме для того, щоб діти отримали позитивні емоції, проявили свої таланти та знайшли сім’ю, директор благодійного фонду «Мама+ Я» Наталія Сивак організувала благодійний фестиваль для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Основна мета проекту – дати можливість розкритися дітям сиротам із різних вікових категорій на великій сцені та показати себе в хореографії, вокалі, акторській майстерності, акробатиці та театральному мистецтві.
В Запоріжжі фестиваль «Мама+Я» пройшов вже вдруге, і в цьому році він вийшов на рівень Всеукраїнського. Організатори підготували для дітей безліч різноманітних локацій, конкурс талантів, спортивні змагання, виставки творчих робіт, майстер-класи та виставку спеціалізованої техніки.
Учні школи-інтернату «Джерело» теж стали учасниками цього масштабного дійства. Команда з 6 учнів 5-В класу взяли участь у «Веселих стартах». Завдання були цікавими, складними та веселими. Вихованці з великим задоволенням долали перешкоди та досягали цілей. І завдяки своїй наполегливості та цілеспрямованості зайняли ІІ місце. Отримавши подарунки, солодощі та гарний  настрій діти повернулися до школи, де ділилися враженнями та емоціями зі своїми друзями.
Марина Пивовар, вихователь 5-В.



Коментарі