Дружні ми та дужі, до спорту не байдужі


Спорт – це здорово! Спорт – це круто! Спорт – це модно й молодіжно! Наша школа – найкраща та найспортивніша, адже її учні дуже люблять різноманітні спортивні конкурси та змагання. Загальношкільна спартакіада – один з найулюбленіших спортивних заходів, адже дітлахи можуть не лише спортом позайматися, а й позмагатися з однолітками, показати усю свою силу, міць та витривалість. 
Цьогоріч методичне об’єднання фізичної культури, на чолі з незмінним фізоргом школи – Свірюковим Віктором Івановичем та педагогом-організатором підготували незвичайну спартакіаду по станціям. Родзинкою заходу стало те, що дітлахи мали змогу самостійно обирати саме той снаряд, який був їм до вподоби. І обирати було з чого: естафети, арм-реслінг, перетягування канату, віджимання, дартс, перегони на самокатах й інше. А слідкували за порядком на станціях досвідчені спортсмени – учні 11 класу, вони й допомагали дітям упоратися з цікавими завданнями та здобути перемогу.   
Уся шкільна дитяча родина дякує організаторам за цікавий початок спортивного року та висловлює бажання частіше змагатися та перемагати.
Творча група

Коментарі