Незабутня зустріч у «Колі друзів»


Недільний ранок 23 вересня розпочався з осіннього дощика, але це не завадило проведенню масштабного щорічного фестивалю «Коло друзів», який вже традиційно проходить у парку «Дубовий гай». Його незмінним організатором залишається благодійний фонд «Посмішка дитини»  та величезна команда волонтерів та виступаючих, серед яких є і наші вихованці та педагоги. 

Цьогоріч учні нашої школи виступали з двома концертними номерами: хореографічною постановкою від танцювального колективу «Пролісок» під керівництвом Людмили Коваленко із жестовим супроводом від вихователів Наталії Кузьменко і Юлії Циганок та пісенний номер, з яким виступили учні 2-А класу під керівництвом Анни Саламатіної. Окрім виступів, глядачам було чим себе зацікавити у дощову погоду: майстер-класи на будь-який смак могли задовольнити найвибагливіших малюків.  
Ми дякуємо, насамперед, нашим артистам, які, не зважаючи на обставини, дарували своє тепло та посмішки глядачам, а також організаторам свята – БФ «Посмішка дитини» та волонтерам. 
Наталія Кузьменко, вихователь 6-А класу


Коментарі