Шоу дитячих емоцій


Перший навчальний місяць добігає кінця, тож настав час учням перших класів стати справжніми мешканцями нашої школи. На чудовому заході «Шоу дитячих емоцій» у велику дружню родину ми прийняли 42 маленьких дива, яких нещодавно називали дошкільнятами, а тепер про них кажуть: "Це – учні". За місяць навчання першокласники спокійно пройшли період адаптації, швидко влилися в колектив, освоїлися в школі та згуртувалися. Вони розпочали подорож цікавою країною знань та наукових відкриттів.

Церемонія прийняття першокласників у шкільну родину відбувалась у спортивному залі школи за участі вчителів, вихователів, казкових героїв, та звичайно ж, винуватців свята – першачків. Діти з радістю і захопленням зустрічали казкових героїв, які вітали їх зі святом та підготували для них цікаве випробування – квест-гру по станціям. За вдале проходження станцій, дітям вручали букви-підказки. Зібравши їх та відгадавши загадку, вони дізналися, хто є помічником кожного першокласника.
На кожній станції діти веселилися, танцювали, показували уміння працювати в команді. Було багато креативних ігор, творчих завдань та інших цікавих моментів.
Наприкінці свята учні отримали  посвідчення першокласника, почесні медалі, як символ їхніх досягнень,  та склали урочисту обіцянку. Діти пройшли найважчу першу сходинку самостійного шкільного життя та, за висловлюванням знаменитого вітчизняного педагога К.Д. Ушинського, навчилися любити вчитися. А це – найголовніше!

Хочеться побажати першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край.
Тож, в добру путь, наші маленькі першокласники! Попереду ще дуже багато звершень та веселого шкільного життя. 
Олена Зайцева, вихователь 1-Г класу




Коментарі