«Музей Науки у Фліка»


Сучасні технології дивують та вражають, вони пояснюють складні речі просто та доступно, візуалізують інформацію, допомагаючи потрапити у світ науки.  
Нещодавно у нашому місті розпочав свою роботу унікальний музей – "Музей Науки у Фліка".  Учням 5-В та 5-Г класів випала чудова нагода відвідати це незвичайне місце та познайомитися з Роботом Фліком, який вирішив поділитися з вихованцями тим, як влаштований світ. Діти з нетерпінням чекали на фантастичну зустріч з юним дослідником. І дочекалися …

Знайомство проходило у вигляді квесту. На початку діти переглянули відеоролик про будову ока, дізналися дещо нове та поновили вже набуті знання. Наступне завдання, з яким зустрілися дослідники, – будова людського ока. На інтерактивній дошці учні самостійно збирали око та дізнавалися цікаві факти про нього.
Ще одним незвичайним та цікавим місцем стала камера-обскура, завдяки якій учні побачили, як формується зображення в оці. Незвичайні окуляри дали змогу дітям на власні очі побачити речі та людей перевернутими, спробувати себе у ролі людей з поганим зором та побачити світ очима тварин.
І головне, що повідомив дітям Флік: вживайте вітамін А, який міститься у моркві, не забувайте про важливість здорового сну і відпочивайте. А щоб діти відпочили від великої кількості інформації, їм влаштували запальні та веселі танці з програмою «Just Dance».
 Вихованці та педагоги школи висловлюють щиру подяку  екскурсоводу Фліку за цікаву екскурсію з дивовижними експериментами, інтерактивними експонатами, пізнавальними мультфільмами та незвичайними завданнями. Адже завдяки йому діти пізнавально та весело провели свій час.
Марина Пивовар, вихователь 5-В класу

Коментарі