«Спорт – вибір сильних»

Всі ми знаємо, рух – це життя, активний рух – здорове життя. Правильне і здорове харчування поодинці не можуть забезпечити красу та здоров’я, тому їм на допомогу приходить спорт, який є невід’ємною складовою людського життя.  
18 жовтня працівники ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області спільно з представниками спортивних клубів в рамках проекту поліції «Спорт – вибір сильних» провели фестиваль в Спортивному комплексі АТ «Мотор Січ».
Основна мета проекту – мотивувати дітей до заняття спортом, заради активного та яскравого життя на власному прикладі.
Вихованці школи-інтернату «Джерело» також стали активними учасниками фестивалю та з задоволенням взяли участь у спортивному заході.
На фестивалі був срібний призер Кубка Світу з карате, володар чорного поясу – оперуповноважений сектора кримінальної поліції Шевченківського відділення ГУНП в Запорізькій області – Сергій Куліченко та спортсмени спортивних клубів Запорізької та Дніпропетровської областей.
Спортсмени провели показові виступи та цікаві тренування зі школярами, де показали деякі елементи різноманітних єдиноборств.
В кінці фестивалю діти отримали солодкі подарунки та купу позитивних незвичайних емоцій. І зрозуміли, що спорт – важливий і необхідний кожній людині!
Дякуємо організаторам фестивалю за запрошення та можливість дітям на Вашому прикладі зрозуміти, що активний спосіб життя – це запорука здорового майбутнього кожного.
Марина Пивовар, вихователь 5-В класу

Коментарі