Напередодні новорічних свят завітала казка до малят


17 грудня до спеціалізованої школи-інтернату «Джерело» з  казковою новорічною програмою «Вперед до Новорічних свят, друзі!» завітали гості: студенти економічного факультету Запорізького класичного приватного університету, вихованці кіношколи «Арт-Студії «Пані Ірини» та маленькі гімнастки – вихованиці спортивного клубу «Доротея».

Школа радо зустріла друзів, підготувавши і для них концертні номери у жестовому супроводі.
На сцені нової актової зали яскраво сяяли учні 5-А класу з піснею «Діти України» та вихователь Юлія Юріївна Циганок з піснею «Плакала» гурту KAZKA.
Під час святкового дійства до дітей завітала найкрасивіша пані Запоріжжя – «Королева Запоріжжя» Катерина Карманова, яка розповіла про свою казкову історію та подарувала усім дівчатам віру в те,  що королевою може стати кожна, якщо сильно цього бажати.  
Діти поринули в справжню передноворічну казку, завдяки екранізованим фільмам та неперевершеним образам «Арт-Студії «Пані Ірини», які не тільки підняли новорічний настрій, але і зарядили енергією на весь прийдешній рік. 
Наприкінці свята дітлахи, отримавши море яскравих спогадів та емоцій, отримали ще й солодкі подарунки. Дякуємо шанованим гостям за настрій та радість, подаровані дітям!
Мирослава Манько, вихователь 1-В класу


Коментарі