«Миколай, Миколай, ти до нас завітав»


Зима – чудова пора року, яку люблять дорослі й діти не лише за її чарівну красу, а й за низку свят, які вона приносить з собою.
Одне з таких зимових свят, яке очікує малеча з нетерпінням – День Святого Миколая. Вважається, що діткам, які гарно поводилися протягом року, він підкладає під подушку подарунки, а хто був не дуже слухняним – різочку. Кожного року учні ретельно готуються до зустрічі з Миколаєм,  тож і цього року він завітав до них на музичне дійство.
Діти та гості свята потрапили у незвичайну пригоду разом з головними героями. Схвильовані янголята турбувалися, що Святий Миколай не зможе знайти стежку до дітей через сніг, який засипав всі стежки. Тому на допомогу прийшов Вітер, замітаючи шляхи, він повідчиняв всі брами. За своїми друзями завітав і Чортик, та даремно, його друзів тут не виявилось, тому що наші вихованці, звичайно ж, були слухняні. Дівчинка Яринка та хлопчик Тарасик теж терпеливо чекали на Миколая, який згодом завітав до всіх дітей, які були чемненькі, слухали тата й неньку цілий рік.
Окрім Миколая привітати дітлахів завітали і шановні гості: перший заступник голови ЗОДА Слепян Елла Валеріївна та заступник директора Департаменту – начальник управління Сороченко Олена Вікторівна, які привітали найменших діточок зі святом, водили з дітьми танок та разом з Миколаєм вручили солодкі подаруночки.
Марина Пивовар, вихователь 5-В класу


Коментарі