«Солодкий» Новий рік



Ось і настав час довгоочікуваних зимових свят, у гості до малят «Джерела» завітав Новий рік. Він приніс із собою гарний настрій, щастя та радість, віру у прекрасне, світле, добре майбутнє. А ще море солодких мрій та подарунків. 
Загадавши смачні бажання, малюки вирушили у країну «Солодка мрія» з чарівними героями: Солодкоїжкою, казковими смаколикамиM&M’s, ведмедиками Барні, смачними цукерками-карамельками, і, звичайно ж, Дідом Морозом та Снігуроньою. Мандруючи казковою країною, дітлахи розважалися, танцювали та співали, даруючи гарний настрій глядачам:однокласникам, вихователям, вчителям та батькам. У святі брали участь всі, без винятку, вихованці школи. Кожний міг проявити свій талант, запаливши серця рідних та друзів. Свято минуло блискавично швидко, залишивши спогади у яскравих фото, зроблених на пам’ять з любов’ю. Але причини засмучуватись зовсім не було, адже надвечір учні старшої школи запросили усіх на святкову виставку «Новорічні пригоди Червоної Шапочки».
Веселощам та влучним жартам не було меж: старшокласники, об’єднані спільною творчою ідею та запалом художнього керівника Ірини Конограй, продемонстрували справжню акторську майстерність. Вони грали справжньо,  натхненно, повністю поринувши у життя героїв. Дякуємо усім, хто подарував нам свято, якого, іноді, нам так не вистачає.
Сподіваємося, що тепло родинного шкільного кола зігріватиме серця довгими зимовими вечорами та чекаємо на зустріч у Новому 2019 році!
Олена Третяк, вихователь 4-А класу   



Коментарі