«Добродії творять добро»


3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день – не свято, а можливість нагадати світу про те, що усі люди – рівні, це справедлива шана суспільства перед людьми з особливими потребами.
У цей день  у нашому закладі відбувся урочистий захід «Добродії творять добро», на який завітали шановні гості: голова Запорізького обласного УТОГу  Дюжев Віктор Юрійович, призери Міжнародного конкурсу ілюзіоністів Олена Кім та Анатолій Немировченко – артисти народного цирку «Калейдоскоп» та  студенти першого курсу ЗНУ кафедри СПП відділення сценічного майстерства, які завітали з творчими подарунками для учнів закладу.

Захід розпочався з виконання  гімну Українського товариства глухих, який виконали педагоги та учні школи. Гарний настрій та щирі емоції подарували глядачам вихованці закладу – учні початкової ланки – яскраві талановиті маленькі актори, які вміло танцювали, співали й розважали усіх, хто завітав на гостини, та педагоги школи-інтернату. Дякуємо усім, хто був поруч у радісні хвилини. Ви подарували тепло своїх сердець, творили добро, як і належить добродіям.
Лариса Арзамаскова






















Коментарі