Незабутній відпочинок в Карпатах


З 16 по 29 листопада дружня команда вихованців школи-інтернату «Джерело», дітей з особливими потребами, провела 12 незабутніх днів у Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІУ.

 Кожний день в таборі був насичений творчими, спортивними та ігровими заходами. Школярі раділи новим друзям, а їх було чимало: разом з ними відпочивали та тренувалися представники ще п’яти областей України.

Час прийшов весело і цікаво. Досвідчені реабілітологи та інструктори проводили спортивні заняття в тренажерній залі, пропонували різноманітні комплекси з аеробіки та психофізичного розвантаження. Свої сили діти змогли випробувати у спортивних змаганнях з тенісу та нової для них гри «Бочі», а також потренувати мозок під час гри в шашки та шахи й показати гарний результат: у змагання  між областями в шаховому турнірі переміг Михайлов Олександр, вихованець 12 класу.

Команда Центру потурбувалася й про культурне дозвілля спортсменів: свої здібності вони демонстрували на вечорі знайомства, у «Шоу талантів» і майстер-класах з народно-ужиткового мистецтва.
Загальна атмосфера радості була скрізь, цьому сприяла й надзвичайної краси природа – неповторні гірські пейзажі наших рідних українських Карпат. Вони радо зустрічали хлопців та дівчат, які випробовували себе на міцність в  походах до села Яворів.

Час сплив надзвичайно швидко, зовсім не хотілось прощатися з чарівним відпочинком, подарованим дітям. Учасники  команди, батьки, адміністрація закладу дякують організаторам відпочинку і бажають процвітання та реалізації всіх творчих планів.
Дмитро Чепурненко, вихователь 12 класу




Коментарі