«Діти допоможемо дітям», - благодійний проект вихованців музичної школи №7


День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Урочисті заходи, які пройшли в стінах нашої школи спрямовані на виховання у молоді патріотизму, поваги до минулого українського народу, демократичних цінностей, адже свято стало ще однією нагодою для об’єднання всього суспільства навколо стрижневої ідеї.
Приїзд вихованців з музичної школи №7 став подарунком в День Соборності для дітлахів з дитячого садочку та учнів 1-4 класів.
В цей чудовий вечір вихованці музичної школи з проектом «Діти допоможемо дітям» подарували веселу, музичну казку на новий лад «Новорічні пригоди Колобка». Юні таланти віртуозно виконували свої ролі, кожен вихід героя супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів. Дякою за щирі дитячі емоції стала міні-дискотека із запальними танцями та піснями під яскравий супровід неймовірних технічних засобів. Такого уявити не міг ніхто!

Захід пройшов у теплій родинній атмосфері, яку відчували всі присутні на святі. Сподіваємося, що наша дружба та співпраця з музичної школи №7 тільки починається. Бажаємо, щоб ваші добрі справи сприяли розвитку України! Щастя вам у помислах та діяннях, успіхів у благодійній справі!
Олена Зайцева, педагог-організатор

Коментарі