«Живий ланцюг єднання»

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією, відбулась подія про яку мріяли покоління українських патріотів; на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку УНР і ЗУНР. Велична, єдина, незалежна країна, на території якої проживає близько сорока двох мільйонів українців та представників національних меншин. Країна з героїчним минулим та, впевнені, прекрасним щасливим майбутнім.
В рамках тижня української державності та до Дня Соборності в школі-інтернаті «Джерело» відбувся патріотичний флешмоб «Живий ланцюг єднання»,  метою якою стало виховання патріотизму підростаючого покоління; розвиток креативного мислення у вихованців, вміння працювати як єдиний організм.
У флешмобі брали вихованці 5-12 класів – які воєдино  возз'єднались у живий ланцюг та відобразили серце. Також діти з вадами слуху жестами виконали Державний гімн України. У такий спосіб учні КЗ ЗСЗШІ «Джерело» висловили власне ставлення до останніх подій в Україні.
Учні навчального закладу впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.


Автор: Кузьменко В.В.

Коментарі