16 лютого 2019 року в приміщенні Будинку культури УТОГ відбулися змагання з шашок серед молоді з порушенням слуху Запорізької області.
Цими змаганнями, які традиційно проводяться Запорізьким обласним осередком спортивної федерації глухих України спільно з Запорізьким регіональним центром з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», були визначені найсильніші спортсмени, які представлятимуть нашу область на Чемпіонаті України.

У змаганнях брало участь 18 дітей, серед яких 8 дівчат та 10 юнаків. Протягом декількох годин юні спортсмени вели запеклу боротьбу за вихід у фінальну частину змагань.
Фінальна частина була досить напруженою, емоційною для гравців та захоплюючою для вболівальників. Адже лише остання гра розставила трійку фіналістів по зайнятих місцях і визначала переможця. Найкращими стали шашкісти Молчанов Олександр та Козік Каміла, здобувши перемогу в останній грі. Друге місце у Осадчого Микити та Латипової Мілени.
По завершенню змагань президент Запорізького обласного осердку спортивної федерації України Сергій Трубін подякував юним шашкістам за участь, гарні комбінаційні партії, позитивні емоції та вручив переможцям та фіналістам дипломи та грамотами від організаторів змагань.
Наталія Кузьменко, вихователь


Коментарі