«Кохання починається з дружби», – свято кохання в «Джерелі»


Святкування Дня закоханих стало невід’ємною традицією нашого шкільного життя. І цей рік не став винятком. Тож до Дня святого Валентина ми підготували і провели цікаві заходи, в яких взяли участь усі класи школи. Щоб підтримати святкову атмосферу, була організована виставка плакатів та поробок «На любов своє серце настрою», яка вражала своє неповторністю та красою.

Чарівні дійства розпочалися з 13 лютого.
Для учнів молодших класів було підготовлено розважально-конкурсну програму «Серця двох», у якій взяли участь пари з кожного класу. Конкурсні змагання були найрізноманітнішими: хлопці казали дівчатам компліменти, вгадували свої половинки за зачіскою, демонструючи  глядачам, що їхня пара найкраща. Перемогу здобула найспритніша, найартистичніша та найшвидша пара, яка отримала у подарунок романтичну вечерю на двох.

А вже наступного ранку у День Святого Валентина до школи завітали амурчики. Вони роздавали паперові сердечки з щасливими номерами. Усім, хто їх отримав, необхідно було знайти «свою валентинку» та отримати приз. Кабінет педагога-організатора був переповнений переможцями; різноманітність об’єднаних пар вражала: разом були й вчителі з дітьми, й старшокласники з малечою. Ранкова естафета до Дня Святого Валентина забезпечила всім чудовий настрій на цілий день.
Але на цьому святкування не скінчилося:
А вже надвечір для учнів старших класів було проведено інтелектуально-розважальну шоу-гру «Хто зверху?», де вирішувалася одвічна проблема – хто краще: жінки чи чоловіки? Кожен раунд був по-своєму особливий: школярі мали змогу продемонструвати дотепність, акторські здібності, загальну ерудицію, власний шарм та вправність. Розвеселили глядацьку аудиторію конкурси «Зірки вряд», «Склади слово». Захопливими були питання «Бліц опитування» та додаткові завдання. «Обмін ролями» перевершив всі очікування: дівчата мали забити цвяхи, а «мужчинчики» зліпити вареники. Хто ж став переможцем? Команда...дівчат. Проте всі присутні, як учасники так і глядачі, отримали масу вражень та позитивних емоцій.
Учасники отримали солодкий приз, море приємних вражень, сміху, веселощів і хорошого настрою. Заключним акордом цього вечора стала запальна драйвова дискотека з нереальними світловими ефектами. Діти були у захваті!
Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
Олена Зайцева, педагог-організатор





















Коментарі