Вихованці «Джерела» – переможці ЕКО акції «Врятуй пташку – створи годівничку»


Усе життя птахів узимку цілковито підпорядковане пошукам їжі,

адже світловий день короткий, а втрати сил і енергії значні. Напевно, немає потреби доводити користь підгодівлі птахів, яка взимку є одним із найреальніших шляхів допомоги пернатим.
Учні 5-В класу КЗ "ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР не залишились байдужими до життя та зимівлі птахів. Взявши участь у ЕКО акції від проекту «Всеосвіта» - «Врятуй пташку – створи годівничку», вихованці мали змогу розвинути екологічну грамотність – ключову освітню компетентність, вдосконалити спостережницькі та творчі навички, а також отримали можливість не лише зробити добру справу, а й взяти участь у розіграші цінних призів від Mr. Playwood.

Вмотивовані діти з великим задоволенням долучились до ЕКО акції та доклали максимум зусиль: Блоха Марія та Шепілов Анатолій разом з батьками виготовили годівнички, Білодід Карина, Блоха Марія, Леоненко Дарина, Недялков Роман, Шепілов Анатолій принесли поживу для пташок, а Леоненко Дарина та Шепілов Анатолій, намалювали малюнки з зображенням птахів та підготували цікаві повідомлення про пернатих. Останні вихованці класу підтримали однокласників та разом з ними розмістили дві годівнички на території школи, які систематично поповнюють поживою для пташок (пшеничною та кукурудзяною крупою, зерном, насінням соняшника, несолоним салом).

Виконавши всі правила участі ЕКО акції «Врятуй пташку – створи годівничку», вихованці закликали всіх учасників навчально-виховного процесу підтримати їх. Адже перемогу можна було здобути, набравши відповідну кількість унікальних голосів та потрапивши до ТОП-100 учасників. Завдяки підтримці небайдужих, дітям вдалося увійти до ТОП-100 та отримати цінний подарунок – механічний дерев'яний конструктор «Слон» від Mr.Playwood. За декілька днів вихованці зібрали конструктор, який тепер нагадуватиме їм, що робити добрі справи  - це не лише корисно, а й приємно.
Марина Пивовар, вихователь 5-В класу


Коментарі