Спортивні досягнення «Джерела»


На початку березня у Запоріжжі відбувся Чемпіонат Запорізької області з боулінгу серед учасників з порушеннями слуху. У ньому взяли участь 40 спортсменів. Це була підготовка до проведення  більш важливого змагання – Чемпіонату України. Нашу школу представляли педагог Наталія Дюжева та учениця 10 класу Кристина Спудка.
Наприкінці березня мальовничі  Черкаси гостинно приймали учасниць Чемпіонату з боулiнгу серед жiнок з порушенням слуху.  Дівчата змагались за комплекти медалей: "Iндивiдуальний залiк", "Двiйка", "Трiйка", "Командний залiк", "Абсолют" (за 24 гри) та "Майстерс".
Боротьба була напруженою та важкою, адже змагання проводились щодня зранку й до вечора протягом  5 днів. Усі, без винятку, спортсменки були налаштовані на перемогу, адже вони, як ніхто, знають, що треба показати усю свою майстерність, щоб бути обраними у збірну команду України з боулінгу. Саме збірна команда братиме участь у Чемпiонатi Свiту з боулiнгу, який відбуватиметься у Тайбеї (Тайвань) 03 по 12 серпня 2019 року.
Запорізька команда була міцнім горішком. Наш результат – срібло («Командний залік») та бронза («Трійка»).

Всi учасники змагань висловлюють щиру вдячнicть керiвництву Черкаського регiонального центру спорту iнвалiдiв "Iнваспорт" та суддiвськiй колегiї, якi зробили все можливе для проведення турнiру на високому рiвнi. Безперечно, щира подяка  керiвництву школи-інтернату «Джерело» за надану можливість взяти участь у змаганнях та показати, що спортсменки «Джерела» – одні з найкращих. Такі змагання допомагають людям з особливими потребами довести, що їхні можливості – необмежені, і кожна нечуюча людина може досягнути будь-якої мети, лише потрібно захотіти. Наша сила – у нашій вірі!
Наталія Дюжева, вихователь

Коментарі