«КолоЛіта», - свято відпочинку та розваг


Навчальний рік добігає кінця, тож настав час підвести підсумки та нагородити найкращих та найактивніших учнів школи.
«Свіжою» ідеєю для цього стало розважально-інформаційне свято «КолоЛіта». Спільними зусиллями творчих вихователів, вчителів та дітлахів організували та створили цікаві локації, неперевершені фотозони та майстер-класи. Перша частина заходу проходила в актовій залі школи, де адміністрація школи нагородила найстаранніших й найталановитіших дітей, які приймали активну участь протягом навчального року у різноманітних конкурсах, проектах школи та поза нею. Вчителі фізкультури також не були осторонь і приготували дітям багато нагород, медалей та грамот за їх спортивні досягнення.
Друга частина заходу проходив у вигляді квесту. Дітлахи початкових класів разом зі старшими учнями-«волонтерами» мали змогу потрапити та прийняти участь у найрізноманітніших майстер-класах та станціях: аквагрим (розпис обличчя улюбленими персонажами та малюнками); художня станція (розмальовка, цікаві художні завдання, та інше); танцювальна; караоке; йога; хрестики-нолики на подвір’ї школи; естафети з повітряними кульками; станція «Релаксу» (діти мали змогу створити власну музичну композицію за допомогою тібетської чаші й колоколів, яка заворожує та заспокоює).
Коли всі станції були пройдені, всі зібралися на подвір’ї на загальний танок, де зарядилися ще більшою енергією та позитивом!
 «КолоЛіта» зблизило та поріднило шкільну родину, залишило у дітей та у дорослим тільки позитивні враження та емоції та налаштувало на довгоочікуваний відпочинок.
Олена Зайцева, педагог-організатор

Коментарі