"Прийшла пора з гніздечка вилітати", – свято останнього дзвоника


24 травня Запорізька спеціальна школа-інтернат зібралась на урочисту лінійку, на якій пролунав «останній дзвінок»  –  завершився навчальний рік. Цей день важливий для кожного з нас, для кожного він має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
Героями свята стали випускники 11 класів та 12 класів, які сьогодні були по-особливому
спокійні, гарні, і такі рідні! Розпочалося свято з виконання Державного гімну України жестовою мовою.  Розділити радість свята та привітати з почесною нагородою – врученням нагрудного знаку В. Сухомлинського заступнику директора з навчальної роботи Крохмаль Наталії Борисівні завітала директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної ради Озерова
Тетяна Ярославівна.
На лінійці лунали шкільні прощальні пісні, зворушливі привітання від класних керівників найстаршого класу, слова подяки від батьків та настанови для рідних дітей. А в нагороду випускниця 11 класу Осипчук Лілія подарувала мелодійну та зворушливу пісню «Школа», де хлопці запросили на танок любих вчителів!

Кульмінацією свята став прощальний шкільний вальс біля порогу школи, в якому закружляли елегантні чарівні випускники. А у вись злетіли білі голуби, як символ миру і щасливого майбуття.
А щоб майбутнє було світле та щасливе, вихователі школи виконали пісню у жестовому виконанні «Оберіг». Нехай цей оберіг стане символом щастя для наших випускників, яких попереду чекає нелегке, але таке цікаве доросле життя.  

Коментарі