Осіння екскурсія до Ботанічного саду


На початку листопада учні 1-В класу разом з учителем Аллою Вікторівною та вихователем Оленою Вікторівною відвідали Дитячий ботанічний сад.

Школярі наочно переконалися, які безперервні зміни відбуваються в природі. Різноманітність рослинності ботанічного саду вразила. І хоча зараз кінець осені, на території ботанічного саду, наче в казці, розквітла галявина хризантем, які нікого не залишили  байдужими.
       А ще малеча побувала в оранжереї,  де зачаровано милувалася екзотичними рослинами, батьківщина яких - Південна Америка, Азія, Африка, Австралія. Особливою гордістю ботанічного саду є  колекція азалій та камелій. 
     Серед різнобарв`я  та ароматів квітів діти насолодилися природою і поповнили скарбничку ботанічних знань, були вражені красою однієї з найбільших у країні колекцій кактусів, оглянули лимонарій.
Наприкінці екскурсії господарі влаштували дітям прогулянку територією саду, де вчитель з вихователем зробили незабутні фотознімки. Першокласники зручно відпочили в затишних альтанках, споглядаючи красу мальовничих ландшафтів. Дорогою додому всі були втомлені, але сповнені позитивних емоцій, захоплено ділилися враженнями про цей насичений, незвичайний осінній день.

Олена Пругло, вихователь 1-В класу

Коментарі