«Розповісти дітям варто, що з вогнем погані жарти»


    27 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в 3-В класі провели цікавий виховний захід з протипожежної безпеки «Розповісти дітям варто, що з вогнем погані жарти».
Впродовж уроку учні ознайомилися з Правилами протипожежної безпеки, з`ясували основні причини виникнення пожеж, закріпили знання та вміння викликати пожежну команду та засвоїли порядок дій   у разі виникнення пожежі. Діти впевнено відповідали на питання з Правила протипожежної безпеки, щодо поведінки з побутовими газовими та електричними приладами.

Всі без винятку учні знають номери телефонів виклику екстрених служб:  пожежної частини (101), поліції (102), швидкої допомоги (103), аварійної служби  газу (104), вміють користуватися ними за необхідності.
Дітлахи  брали активну участь у вікторині з питань протипожежної безпеки, читали вірші, із захопленням відгадували загадки та кросворди.
На завершення виховного заходу підбили підсумки конкурсу малюнків «Ні – пожежам!». Учасники конкурсу передали  в роботах своє ставлення до  професії рятувальника та власне сприймання  Правил протипожежної безпеки. Переможцями стали: Олексій Крючков, Олександр Гавриленко, Олена Тютюнник, Дар`я  Флюр,  Іван Фартушний, Марія Обозна. Вони отримали  солодкі подарунки. Протягом заходу школярів супроводжували гарний настрій та дружня атмосфера. 

Ірина Андрієнко, вихователь 3-В класу



Коментарі