Вихованці «Джерела» – учасники «Гармонії сердець-2019»


Шостий рік поспіль у Запоріжжі відбувається грандіозний благодійний фестиваль «Гармонія сердець». Його незмінними організаторами  залишається волонтерська група «Angels», благодійний фонд «Імпульс ЮА» та Служба у справах дітей  обласної державної  адміністрації, які дарують можливість учасникам фестивалю розкрити свій талант, побороти свої страхи та комплекси, а головне – здійснити їх мрії.
Цьогоріч ведучими свята були відомі зірки Хапуга Лариса Сергіївна та Андрій Доманський.
На початку свята у холі концертного залу присутні могли насолодися виступами артистів акробатичного жанру, порухатися разом із танцювальними колективами міста та бути свідками унікального хімічного шоу, яке переконало всіх, що хімія – надзвичайно цікава наука.
Організатори створили чудові, сучасні фотозони, де бажаючі робили «селфі», та приймали участь у конкурсі на найкраще фото, яке в кінці заходу принесло його власнику подарунки. Разом з дітьми з дитячих будинків та реабілітаційних центрів на одній сцені виступали відомі запорізькі артисти: Сабіна Сафарлі (гурт «FARFOR»), гурт «Хорта» , співачка "VITA, Колектив «Motorcheerleaders», Дар`я Катуніна, DJ Borsh, Юрій Драненко, танцювальний колектив «Барбарікі», Олександр Коржов та багато інших.
З любов’ю в серці виступив кожен учасник свята. Школу-інтернат «Джерело» представили троє вихованців: Кохацька Діана, учениця 8 класу, яка разом з хореографічним колективом «Фенікс» виконала сучасний, феєричний танцювальний номер; Мосін Микита, учень 5 класу, декламуючи відому поєзію Анни Герман «Опустела без тебя земля», закохав у себе усю глядацьку аудиторію та наша маленька зірочка – Мар’яновська Олександра, учениця 2-Г класу, яка разом з цирковою студією «Едельвейс» вразила яскравою, феєричною акробатичною постановкою «Нічь перед Різдвом».
Концертна програма свята була насиченою, маленькі майбутні зірочки палали на сцені разом із зірками нашого міста. Кожен номер був унікальним, живим та неповторним. Глядачі переживали безліч емоцій: сміх, радість, смуток, щастя та підвищення адреналіну.
Фестиваль «Гармонія сердець» – необхідний! Адже він дає дітям шанс на самореалізацію та здійснює дитячі мрії. Дякуємо всім організаторам концерту за ваше благородне діло, за тепло та опіку, за те, що робите дітей щасливими!
Олена Зайцева, вихователь


Коментарі