Життя у безпеці


     З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій,  учасниками яких є діти та підлітки, а також закріпленню знань, умінь та  навичок, отриманих під час вивчення шкільного курсу основ здоров`я та відпрацювання дій дітей у випадках виникнення надзвичайних ситуацій,   у тому числі пожеж, з 1 листопада по 27 грудня 2019 року в закладах освіти Запорізької області проведено Місячник безпеки життєдіяльності, організаторами якого є ГУ ДСНС України в Запорізькій області спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації, Запорізькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України й Добровільним пожежним товариством Запорізької області.
   
 







   Учасниками Місячника безпеки  стали і учні нашого закладу. Впродовж Місячника були проведені різноманітні заходи, в тому числі Тиждень безпеки дорожнього руху, Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, що сприяло  популяризації основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді. 
  На конкурс дитячих малюнків та плакатів на тему: «ДСНС – очима дітей» та «Обери   життя» представлено дитячі роботи  учнів 7-А класу гуртка «Палітра» (керівник Т.А.Хрестиніна), роботи учнів 1-В, 2-Г, 3-В, 4-В класів. Діти  через художні образи вміло передали своє ставлення до професії рятувальника та власне  сприймання правил пожежної безпеки та особистої безпеки.
   Заслуговує на перемогу  творча робота  - аплікація з яєчної скорлупи «Ну, постривай! Природу поважай!» учнів 9-Б класу гуртка «Джерельце» (керівник І.В. Юдочкіна) і літературний твір «Все я знаю про  рятівників» учня  6-Г класу Т.Дендея
.
   Вихователі  дошкільного відділення надали на конкурс дидактичні ігри «Щоб у вашому домі не було біди, будьте обережні з вогнем завжди» (з використанням театралізованої діяльності).





 Ірина Самарська,  
відповідальна за роботу з безпеки життєдіяльності

Коментарі