«З любов’ю в серці»


Щороку, на початку грудня, уся світова спільнота відзначає
Міжнародний день інвалідів на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство. Цей день – справедлива шана суспільства та нагадування всім про людей з обмеженими фізичними можливостями, які потребують підтримки і захисту. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомагати, і хто допомагає. 
Вшановуючи людей з інвалідністю, у школі-інтернаті «Джерело» відбулось свято «З любов’ю в серці». Це був надзвичайний день! День сильних і спрямованих людей; людей, які розуміють: життя дороге, яким би воно не було!
Розпочалося свято запальним «Гопаком» від колективу дітей та педагогів «Запорізького обласного центру комплексної  реабілітації дітей з інвалідністю». Цей танцювальним номер довів усім, що ніякі вади чи проблеми в житті не повинні заважати бажанню прагнути успіху.
Наступними на сцені засяяли маленькі зірочки, вихованці дитячого садочку «Джерело» з шумовим оркестром, який не менше вразив глядачів. Такі ще малі, а такі вже талановиті!
До мурах на тілі вразили цілеспрямованістю та життєлюбством учасники творчого колективу «Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування», які виконали надзвичайно позитивну композицію та вірш про жагу до життя, який глядачі слухали, затамувавши подих. Бачити таку любов до життя неймовірно приємно!
До привітань з любов’ю в серці приєдналась дитяча танцювальна студія «Фенікс», колектив дітей якої подарували гімнастичний етюд та хореографічну постанову разом з ученицею школи-інтернату «Джерело» Кохацькою Діаною.
Вихованці нашого закладу талановиті і у танці, і у співі, і у акторській майстерності. Учениця 6 класу Чепурненко Мелані – переможниця Всеукраїнського фестивалю нечуючих магів, клоунів і мімів, виступила з пантомімою «Життя».
Що потрібно для того, щоб кожного дня був гарний настрій, щоб хвороби проходили повз, щоб нудьга і смуток не оселилися у душі? Порада проста – радійте життю, співайте пісні, допомагайте тим, хто цього потребує та усміхайтесь долі! Ми закликаємо всіх людей до милосердя, чуйності і доброти. Нехай ніхто не залишиться осторонь. Ми – різні, але ми – рівні! Вірте в себе!
Юлія Циганок, вихователь

Коментарі