Цікава зустріч з письменником

    
    2 грудня  у гості  до учнів 4-В класу завітав справжній письменник.  Олексій Чабанов написав та видав книгу для дітей. Це вже не перша робота, яку випустив автор – чоловік з інвалідністю, спортсмен та громадський діяч.
 Книга «Приключения Жиропыры и Кабусяки» розповідає про хлопчика Назара, який обзавівся двома вигаданими друзями. Події, які відбуваються з героями, ситуації та їх наслідки, у які вони потрапляють – все це описано у дитячій книжці, яка, як каже сам автор, повинна донести до маленьких читачів, що позитивні емоції, веселощі та радість можна забезпечити собі самому у будь-якій ситуації. Олексій зазначив, що на написання цього твору його надихнуло і власне дитинство, і відомі класичні дитячі твори.
 Свою першу книгу Олексій Чабанов видав у 2017 році, і вона також розрахована на дитячу аудиторію. Сам автор, який у 2005 році пережив автомобільну аварію й з того моменту пересувається на інвалідному візку, зізнавався, що ніколи б не повірив в те, що одного разу в нього «прокинеться» письменницький талант та жага творити для дітей цікаву і при цьому повчальну літературу.
  Написання книжок – не єдине, чим займається Олексій. Інвалідність не заважає чоловікові вести активний спосіб життя, займатися спортом та досягати високих результатів у ньому. Чабанов ставав чемпіоном з фехтування, а також займається плаванням та регбі.
 Малеча радо вітала казкаря, цікаві книжки якого із задоволенням прочитали. Автор  розповів, як народжуються герої його творів, як вигадуються сюжети  та події, поділився розповіддю про своє  життя  у повсякденні.
 Всі учні нашого класу сподіваються на подальші теплі стосунки з Олексієм Вікторовичем й завжди раді бачити його нашим гостем.
Ольга Мовчан, вихователь 4-В класу 

Коментарі