Свята на порозі


Вже зовсім скоро прийдуть довгоочікувані Новорічні та Різдвяні свята, які люблять  і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - це свято, коли дива трапляються щомиті. У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Усі хочемо подарунків, веселого настрою, а головне - чудес. Чарівне дійство незабаром завітає обов’язково і до учнів нашого інтернату, а поки

Важливою ознакою та умовою успішного розвитку колективу дітей групи вихідного дня, безумовно, є спільна творча діяльність, турбота про близьких та творення добра. От і напередодні зимових свят учні  групи вихідного дня разом з вихователями відкрили майстерню Діда Мороза з виготовлення новорічних прикрас,  іграшок, подарунків для своїх рідних і друзів. Діти виявили величезне  бажання навчитися створювати ялинкові сніжинки,  розвивати художній смак, бути уважними.




Робота кипіла: дівчатка та хлопчики охоче вирізали, скручували та склеювали різнокольорові зірочки та сніжинки. Це сприяло формуванню у малечі естетичного почуття, вдосконаленню навичок роботи з папером, штучним матеріалом, ножицями.  Всі вироби видались дуже гарними,  яскравими та чарівними.

Найбільше проявили свої здібності Д.Ярмак (10 доп.кл.),  К.Найдьонова (5-А кл.), О.Дяченко (3-А кл.), Д.Чумаченко (3-А кл.).


Зроблені маленькими рученятами сніжинки, які діти заберуть додому й подарують мамам і татам,  обов`язково створять затишну казкову атмосферу  в оселях і подарують всім святковий настрій.

Ірина Самарська,
Юлія Слета,
Ірина Андрієнко

Коментарі