Новорічні "Крижані дива" у "Джерелі"



Як відомо, Новий рік приносить всім школярам такі жадані зимові канікули. Дітлахи з нетерпінням чекають на появу снігу, катання на санчатах, ліплення снігової баби та гру в сніжки. Що й казати, підвела нині «небесна канцелярія» запоріжців з новорічною погодою.   Всі надії на справжню зиму тепер лише на чаклуна Діда Мороза, який завітав на свято до вихованців школи-інтернату «Джерело», де і дітлахи, і дорослі, вихованці й педагоги зі святковим настроєм, енергійністю та фантазією підготували різнопланове новорічне дійство «Крижані дива».


 
У просторому залі навколо розкішно вбраної красуні-ялинки з`явилися казкові персонажі:  крижані метелики, невгамовні бджілки, жучки-павучки, лісові звірята, чарівні сніжинки, інші учасники святкового хороводу. Перед численними глядачами свої таланти і щире прагнення додати веселощів та розваги демонстрували  юні танцюристи, співаки, гімнасти, гумористи,  цікаві подарунки  та  веселу карусель підготували малятам  господарі святкової української ярмарки.
 
Безмежно раді були вихованці «Джерела» Дідусеві Морозу, який  прибув на свято з далекої Півночі. Ніхто не залишився без його подарунків, теплих вітань та  щирих побажань.
Дружніми оплесками зустріли також присутні  дорогих гостей – заступника голови  Запорізької обласної державної адміністрації Володимира Валентиновича Тарасенка та його помічників, котрі подарували вихованцям красень-телевізор, набори цукерок та інші солодощі. Їхні теплі вітальні слова, увага представників обласної влади цілком компенсували відсутність лапатого снігу та пекучого морозу. Натомість гості подарували «джерелятам» святковий настрій, сподівання миру, злагоди й щастя, які принесе нам усім Новий рік.

Юлія Слета

Коментарі