«Сію пшеницею, сію зерном, сію з душею і щирим добром…»


Коли люди колядують - це не просто гарні піснеспіви, не просто гарні мелодії, це також молитва, побажання щедрих дарів. Протягом сотень років українці бережуть і шанують традиції Старого року.


 14 січня в «Джерелі» відбувся неймовірний культурно-мистецький захід «До трьох празників у гості». Головною метою святкового дійства є  відродження та збереження духовної культурної спадщини, популяризація українських звичаїв та обрядів. Організаторами автентичного та такого барвистого дійства був вокальний колектив «Березіль» Запорізької спеціалізованої школи-інтерната "Січовий колегіум". Дівчата та хлопці, наряджені в гарні самобутні українські костюми, заспівали різдвяні щедрівки та пісні. Вихованці нашого закладу радо підспівували колядникам та з вдячністю запросили хористів до святкового столу.
Чудово виконані святкові колядки створили атмосферу родинного тепла. Директор школи-інтернату «Джерело» Олександр Володимирович Нішенко подякував гостям за гарний настрій, побажав усім побільше радості, міцного здоров’я, всіх благ та запропонував вести таку традицію кожного року. Тож з нетерпінням чекаємо на наших гостей в наступному році!


Коментарі