Неперевершений "Лускунчик"


Для більшості людей зустріч Нового року – найулюбленіше свято. Новий рік називають чарівним, загадковим, дивовижним, неповторним…  Ми всі чекаємо на новорічні чудеса, світлі та добрі казки, нове щастя. Хтось загадує бажання і палко вірить, що вони обов`язково здійсняться в новому році. Ми бажаємо один одному здоров`я – як найбільшої цінності, вдачі – щоб цілий рік щастило, любові – щоб серце повнилось теплотою та ніжністю. А ще бажаємо знайти під ялинкою мішок з новорічними подарунками!

Одним з найкращих подарунків для учнів, їхніх батьків, педагогів та гостей школи-інтернату стала вистава «Лускунчик». Це - дивовижна, таємнича, добра новорічна казка.  Дівчинка Марі навіть не могла собі уявити, які пригоди трапляться з нею цього казкового вечора.  Їй  подарували, на перший погляд, звичайну іграшку, яка згодом виявилася зачаклованим принцем, якого потрібно врятувати. Принц, зачарований Мишильдою  у ляльку для розколювання горіхів, у новорічну ніч отримав перемогу над мишачим військом і зруйнував чари королеви мишей. Усі глядачі в залі мали змогу поринути у зворушливий та казковий світ, сповнений добрих історій і повчальних пригод.



Наша вистава «Лускунчик» – хвилюючий зимовий сон, повний дивних перетворень і відкриттів. У ньому були і новорічна ялинка, і живі ляльки, і Мишильда з піскучими мишенятами, і стрункі солдатики, і елегантні сніжинки, і фокусники-ковалі,  і, звичайно, відважний і прекрасний принц – Лускунчик, і добра  Марі, яка вміє любити і мріяти. А як тут не мріяти, адже надворі свята! Задоволені глядачі щиро дякували за гарний настрій та чудові враження всім, хто доклав руку до казкової вистави. 
Юлія Слета



Коментарі