Запальна дискотека до Дня Св. Валентина від «AngelS»

12 лютого актова зала школи-інтернату «Джерело» була переповнена яскравими подіями та емоціями. І дорослих, і малих господарів та гостей в черговий раз об’єднала творча волонтерська група «AngelS» на чолі з Юрієм Вдовцовим. Це митці, для яких благодійні справи та щирі усмішки дітей завжди є нагородою за творчість і талант. 


Вихованці нашої школи завжди з нетерпінням чекають та гостинно зустрічають самодіяльних артистів і добрих друзів. Цей день особливо запам’ятався маленьким джерелятам, їхні обличчя сяяли усмішками.


Дискотеку відкрив артистичний та щирий ведучий Сергій Куліковський, який з перших же слів викликав іскринку в очах вихованців. Після "розігріву" анімаційними танцями вихованці аплодували яскравому виступу однієї з відомих запорізьких груп «Хорта» на чолі з вокалістом Юрієм Юрченком. Також цього вечора до нас завітав творчий дует «Two Voices»,  який заслужено отримав дружні оплески за популярні, улюблені багатьма присутніми пісні. Не менше вразив фантастичний ансамбль акробатичного рок-н-ролу «Діксі», від рухів яких дітлахи не могли відвести очей.
 


Велика вдячність всім запрошеним артистам, волонтерській групі «AngelS» за те, що вони завжди дарують вир емоцій, бадьорий настрій й вселяють віру та радість у дитячі серця! З нетерпінням чекаємо наступного разу! 
Юлія Циганок, вихователь 2-А класу,
Мирослава Манько, вихователь 2-В класу


Коментарі