"Любов - прекрасне почуття"

     14 лютого відзначають День святого Валентина - свято закоханих різного віку. У цей день багато людей освідчуються один одному в коханні або нагадують про свої почуття.
    
   
   І хоча Дня Святого Валентина немає в календарі офіційних свят, у цей день близьким дарують вітальні "валентинки". Учні 5-А класу вирішили зробити їх своїми руками - з солоного тіста та взяли участь в майстер-класі. Солоне тісто в останні роки стало дуже популярним матеріалом для ліплення: воно еластичне, його легко обробляти, вироби з нього довговічні, а робота з ним приносить задоволення і радість. 
   
   Хлопчики та дівчатка спочатку самостійно розкатували тісто, а потім вирізали формочками "сердечки"  та "смайлики". І нічого, що носи у багатьох були в борошні, задоволення від ліплення того варте. Після просушування виробів діти іх  розфарбували фарбами. І тепер готові "валентинки"  дівчатка та хлопчики подарують друзям і подругам. 
   І навіть якщо ви не шанувальник цього свята, Валентинів день - це, як мінімум, ще один привід сказати рідним, як ви їх любите, і подарувати радість, вклавши в свій подарунок частинку душі і праці.
Юлія Слета,
вихователь 5-А класу

Коментарі