Карантин – час нових можливостей


Не дивлячись на всі заборони та труднощі, які наразі переживає людство, карантин дав нам нові можливості та подарував час, який ми маємо прожити максимально продуктивно. Саме зараз є змога для самоосвіти, творчості, спілкування та засвоєння нових навичок. 
Педагоги школи-інтернату «Джерело» активно й з користю використовують нові можливості дистанційного навчання та спілкування: навчаються самі та передають отримані знання дітям, створюють усі умови для всебічного розвитку особистості дітлахів, розвиваючи їхній потенціал. 
Вже 5 років поспіль вихованці “Джерела”, під керівництвом президента спортивного клубу “Ягуар” Юлії Галенко, беруть участь в заході “Ярмарок спорту”, яку започаткувала Асоціація спортивних організацій. Під час карантину  організатори «Ярмарки спорту-2020» вирішили  змінити формат конкурсу та запропонували знімати онлайн заняття з будь-якого виду спорту чи фізичної активності. В рамках цього заходу керівник спортивного клубу з  таеквондо Юлія Галенко та вихователь 2-А класу Юлія Циганок почали створювати відеоуроки з даного виду спорту з сурдоперекладом для дітей з порушеннями слуху. Також для вихованців цієї категорії вчителем початкових класів Оленою Третяк до свята Великодня був створений синхронний жестовий переклад анімаційної мультиплікації телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» «Історія стародавньої писанки».
Окремим видом діяльності педагогів став візуальний контент. Вихователі Марина Пивовар, Юлія Слета, Мирослава Манько, Галина Птіцина, Олена Зайцева, Наталія Дюжева, Ольга Мовчан наповнюють фотографіями та відео-роликами віртуальну сторінку школи-інтернату «Джерело» у соціальній мережі Facebook. 
Віримо, що карантин незабаром скінчиться, знову почнеться яскраве життя, наповнене новим змістом та знаннями.  


Коментарі