"Україна крокує Країною знань": свято Першого дзвоника у "Джерелі"


Найсвітліша дорога в світі —
 Це дорога до знань, до школи.
 Пам’ятайте це, любі діти,
 Не забудьте цього ніколи!

          Відлунала веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. Після довгої розлуки 1 вересня знову нас зібрало у рідному колі. Позаду 2019-2020 навчальний рік. Рік, який наблизив до змін свідомості кожного з нас. Це був рік викликів і нових завдань. Він показав, що спільними зусиллями можна подолати все.

          Згідно з рекомендаціями до проведення святкового дійства 1 вересня дітей та батьків зі школи-інтернату “Джерело” було розміщено на подвір’ї на відповідній соціальній дистанції та з дотриманням усіх правил. За  кожним класом було закріплено святково прикрашену локацію. Після урочистого привітання адміністрації школи та голови УТОГу пролунав Гімн України з жестовим супроводом вихователів. Також наші учні підготували патріотичний танцювальний флешмоб.


          Після завершення офіційної частини проводилися батьківські збори та перші уроки у нетрадиційних формах на свіжому повітрі.
          У черговий раз школа радо відчинила для учнів свої двері. Дітлахів  гостинно запросили  у просторі й затишні класи, щоб вони навчалися мудрості та знань, наповнювали свої серця любов’ю і добротою,  вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.


Коментарі