Танцювальний фест "Життя - це рух, рух - це спорт". Танцюймо разом!

    Під час навчальної діяльності учням упродовж одного або кількох уроків важко постійно утримувати активну увагу. Це пов’язано з властивим їм підвищенням збудження кори головного мозку, недостатністю активного гальмування, нестійкістю нервових процесів. Зайва рухливість може потім змінитися млявістю, пасивністю, а головне – байдужістю до навчального процесу. Доцільно варіювати різноманітні форми проведення руханок, танцювальних фестів та фізичних вправ.

    Важливу роль у процесі виховання з юного віку естетично й емоційної розвиненої, творчої, висококультурної особистості засобами мистецтва відіграє саме танець, який є поєднанням мистецької і рухової діяльності дитини, що відповідає її нагальним потребам.





  Тож 7 вересня наші учні з вихователями зустрічали на свіжому повітрі осінь разом - яскравими танцями та феєрверками з емоцій.   У нашій школі дітям дуже подобається брати участь в  танцювальних та спортивних фестах. Вони залюбки танцюють та заряджаються позитивними емоціями в ритмічному русі.

Мирослава Манько, вихователь 3-В класу

Коментарі