«Алея вільних людей» від вихованців «Джерела»

 

   Напередодні  Дня захисника Вітчизни та Дня українського козацтва 15 учнів з порушеннями слуху та ОРА 11-А, 11-Б та 6-А класів школи-інтернату  «Джерело»  долучилися до Всеукраїнської акції щодо створення «Алеї вільних людей». Разом зі співробітниками Національного заповідника «Хортиця»  хлопці та дівчата  й їхні вихователі та вчителька біології висадили понад 300 молодих дубків у мальовничій заповідній південній частині острова Хортиці. Дуби – символи міці, волі та надії на розвиток і добробут Запоріжжя та Вкраїни.  І ця акція – наша подяка  військовим за захист свободи України.






 У нашому «Джерелі» також багато уваги приділяють екологічному вихованню учнів.   І, сподіваємось, поява нової зеленої алеї в заповіднику сприятиме оновленню «легенів» Запоріжжя та збагатить перлину Запорізького краю - острів Хортицю.




  Співробітник заповідника В`ячеслав Зайцев провів для учнів цікаві екскурсії меморіально-туристичним комплексом "Протовче" та  в музеї судноплавства, де зберігаються та відновлюються справжня козацька «чайка», «бригантина»  та інші експонати, підняті з дна Дніпра.

  Щиро дякуємо В`ячеславу Зайцеву, організаторам акції та співробітникам  заповідника «Хортиця» за наш сьогоднішній цікавий та конче потрібний західВіримо, що через багато років з наших дубків виросте новий Запорізький дуб-велетень!

Юлія Слета, 

вихователь 6-А класу

 

 

Коментарі