Незвичайний Новий рік-2021 у «Джерелі»

 

   З настанням зими  всі ми з нетерпінням чекаємо приходу Нового року. Адже це час веселих розваг і подарунків. А особливо новорічне свято люблять наші діти.

   Свято Нового року - одне з найулюбленіших, тому що до нас приходять Дід Мороз з подарунками і Снігуронька. Ми радіємо приходу зими, чекаємо на дива, загадуємо бажання. Відзначати новорічне свято в колі шкільних друзів, однокласників – давня традиція в Запорізькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті «Джерело». Цього  року пандемія корона-вірусу вносить свої корективи, але, незважаючи на це, новорічне дійство у «Джерелі» відбулося.



   На святково прикрашеному шкільному подвір`ї встановили красуню-ялинку, а поруч з нею зробили фото-зону з казковими героями. Дотримуючись всіх карантинних правил, для учнів молодшої та старшої ланок було організовано свято «Нетиповий Новий рік». 





   Всі вихованці школи з величезною радістю зустріли найбільш очікуваних гостей  - Діда Мороза й Снігуроньку, які стали не лише глядачами, а й учасниками дійства  разом з малюками, які  брали участь в конкурсах,  руханках, співали, читали вірші, веселилися. Всі разом дітлахи допомогли Дідові Морозу запалити вогники на ялинці: «Один, два, три! Ялинка, гори!». І наша зелена красуня засяяла різнокольоровими вогниками. Вогники заблищали,  і під дитячий сміх  всі закружляли у веселому хороводі. Дід Мороз зі Снігуронькою привітали вихованців школи-інтернату «Джерело» з Новим роком й розділили  яскраві емоції з кожним присутнім на святі.





    Крім ошатної ялинки на подвір’ї школи,   захід на свіжому повітрі дуже прикрасили цікаве, оригінальне святкове вбрання, новорічні аксесуари, карнавальні маски -  кожен клас обрав свій неповторний стиль.  Яскраві враження, посмішки і багато незабутніх емоцій і позитиву подарували наші діти один одному в цей день.




   Новий рік - свято чарівне й  улюблене. У ці дні можна  загадувати бажання, і вони неодмінно здійсняться. Ми віримо, що в новорічну ніч обов’язково здійсняться всі найзаповітніші мрії, що наступного року пандемію скасують і наші шкільні святкування будуть ще яскравішими та цікавішими, що ми у  «Джерелі» продовжимо працювати, вчитися і творити з новими силами, з ще більшим ентузіазмом і можливостями, досягаючи намічених висот.

Ксенія Колосок,

педагог-організатор

Коментарі