Привітання учнів «Джерела» з Днем Святого Миколая від Академії поліції

 


       Свято Миколая - особливе для нас усіх ще з самого дитинства. Чекаючи здійснення мрій і виконання бажань, діти пишуть листи та сподіваються на те, що їхні бажання здійсняться.



  Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня 2020 року,  в гості до вихованців Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Джерело» завітали представники Запорізького центру первинної професійної підготовки "Академія поліції"  (м.Запоріжжя) ДДУВС  та ЗОГМО «Молодіжна  поліцейська академія».





  Правоохоронці привітали зі світлим святом зимової казки учнів з порушеннями слуху та подарували їм солодкі подарунки. Також наші гості від щирого серця побажали дітям, щоб вони  росли здоровими і щасливими, щоби кожен день дарував їм багато позитивних емоцій, яскравих посмішок і здійснення усіх заповітних мрій, а Святий Миколай приносив тільки бажані подарунки.

  У відповідь  учні 6-11 класів подарували гостям святкові вірші мовою жестів і подякували за поздоровлення та солодощі,  а поліцейські повернулися до своїх справ, зберігаючи  в душах подароване їм тепло дитячих сердець.

Юлія Слета,
вихователь 6-А класу

Коментарі