«Мистецькі діалоги, або Участь в онлайн майстер-класі»

 Майстер-класи – це простір для натхнення, відпочинку, гарного настрою і спілкування. Вони додають в палітру нашого життя емоції, яскраві барви й духовний заряд.



11 лютого учні нашої школи взяли участь у дивовижному онлайн майстер-класі з живопису під керівництвом художниці і громадської діячки Маріанни Смбатян, який допоміг дітлахам зануритись у творчий океан можливостей.





































Художниця навчала малювати морський пейзаж на заході. Діти мали змогу не лише уявити собі бездонне море на заході, але і помріяти про тепло й незабутні літні подорожі, надихнутися на нові творчі ідеї.


"O mare, mare, mare…" – так заспівав би всесвітньо відомий тенор Андреа Бочеллі, якби побачив роботи наших вихованців. Своїм пензлем вони намагалися передати нестримну могутність і звабливу красу морської стихії. Море незбагненне, море магнетичне, море величне...


Наприкінці творчого майстер-класу Маріанна обрала три найкращі картини і нагородила дітлахів спеціальними призами ТМ "Параллель".

Однією з трьох переможниць стала і наша вихованка – учениця 7-В класу Карина Білодід, чим ми дуже пишаємося. Бажаємо всім надихнутися творчим успіхом Карини і не боятися брати активну участь в творчих конкурсах, адже вони допомагають нам не тільки розвивати свої таланти, а й бути лідерами свого життя.


Мирослава Манько

Коментарі