Трохи про перукарську справу, або Як «джерелята» майстрів зустрічали

 

   А чи відчували ви колись естетичне задоволення, дивлячись на своє відображення у дзеркалі? Наші «джерелята» змогли у повній мірі це відчути завдяки студентам ЗВПУ «Моди і стилю», які довели, що дійсно можна бути закоханими у власну професію.

   Дівчата і юнаки ознайомили дітей із професією перукаря-модельєра, із сучасними вимогами до майстра та перевагами цієї професії, відповідали на питання дітей та демонстрували перукарські навички у процесі створення стрижок та зачісок учнів-«добровольців».







   Зустріч відбулась у рамках проведення профорієнтаційного місячника у школі. Традиційно у лютому вихованці нашого закладу знайомляться із актуальним світом професій, зустрічаються та спілкуються із фахівцями різноманітних сфер професійної діяльності, долучаються до цікавих майстер-класів та вивчають свої інтереси та здібності, завдяки яким у подальшому зможуть зробити правильний і виважений професійний вибір.

   Тож наші вихованці висловлюють величезну подяку  гостям за модні стрижки, зачіски, позитив та гостинці – фрукти та солодощі, які ще більше підсилили приємний післясмак від зустрічі.

Коментарі