Створюємо акварельний космос

   


Малювання часто використовують, коли необхідно зняти напругу або позбутися  стресу, воно сприяє подоланню страхів і корекції неврозів. Саме таким методом скористалися учні 3-В класу напередодні початку проекту Healthy School «Хеппі челендж».

   Основна мета будь-якого творчого заняття -  набуття гармонії у внутрішньому світі й з навколишньою дійсністю.    Саме цим і зайнялися учні 3-В класу. У процесі створення шедевра під назвою «Космос» ми торкнулися  глибоких питань: енергія, настрій, моральна втома та медитація. Малюючи кожен свій Всесвіт, діти слухали різні розслаблюючі мелодії  (звуки птахів, спокійну музику для медитації) та за допомогою малюнка  відкрили в собі Внутрішнього Творця.




  Дитяча арт-терапія, методики якої спрямовані на усвідомлення своїх прихованих можливостей і талантів, допоможе  зануритися в цікаву атмосферу, подивитися на картини та усвідомити, які ж  вони різні, але  методика одна.


   Так чи інакше, вихованці 3-В класу не тільки дуже старалися, але й їм  вдалося зняти напругу, яка могла накопичитися після уроків, їхній психологічний стан та настрій помітно покращилися.

Мирослава Саріна, вихователь 3-В класу

Коментарі