Простір для душі

 

   



 Арт-терапія, або лікування мистецтвом - це чудова можливість поділитись своїми емоціями та настроєм. Саме арт-терапія допомагає віднайти душевну гармонію. До творчої праці учнів 7-Б класу надихнула весна.

 



  Лялькотерапія -  це джерело радощів та забезпечення вражень, насичення емоцій, заряд духовної творчості. Театральний гурток "Барвінок"   із задоволення відвідують учні 7-Б та 8-Б класів.


Лариса Арзамаскова, вихователь 7-Б класу

 

 

   Музикотерапія для наших дітлахів "Музична аптечка". Сила музики безмежна. Вона знімає втому і заряджає дітей енергією, а також позитивно впливає на нервову систему. Учні 2-В і 3-В класів побували на майстер-класі з музичної терапії та отримали заряд позитиву.


Мирослава Сарина, вихователь 3-В класу

   



   


   Під час казкотерапії учні 2-В класу (ОРА) вчилися реагувати на життєві ситуації, підвищили рівень знань про себе і оточуючих. Казки допомагають вихованцям  долати страхи та невпевненість.



Олена Пругло, вихователь 2-В класу

 

    Арт-терапія для вихованців 2-4 класів з порушеннями слуху  є чудовим засобом для зближення дітей, вільного самовираження та соціалізації.



Юлія Циганок, вихователь 4-А класу

 

    Бодіарт для дітей – це чарівна можливість для дітлахів опинитися у казці та відчути  дивні почуття.





Тетяна Дєєва, вихователь 4-Б класу

  

    

 Надзвичайна трансформація емоцій #АртТЕРАПІЯ відбулася в 7-Г класі: об‘єднання різних почуттів - від радості до смутку і навпаки -  від злості до щирої сонячної любові. Наші вихованці щоденно відчувають:  любов до світу, радість та задоволення, пориви емоцій, змішані відчуття, злість, підозру, смуток, відрождення, прагнення оновлення та краси.



Анна Деркач, вихователь 7-Г класу

 

Коментарі