Збережемо природу разом!

   Учні 2-В класу (ОРА) провели флешмоб «Чисте довкілля для України». Діти активно обговорювали  питання сортування сміття й як зберегти природні ресурси.


Олена Пругло, вихователь 2-В класу

   Наша планета являє собою єдиний організм, в якому, як і в людському організмі,  немає нічого зайвого, і кожен його елемент важливий, гармонійно підтримує і наповнює життям і своїм неповторним різноманіттям все навкруги. Світова спільнота 3 березня 2021 року відзначила Всесвітній день дикої природи. Тема цього року -  «Ліси та засоби до існування: підтримка людей та збереження планети».

   З учнями 3-В класу проведено виховний захід на тему: «Ліс – легені нашої планети», під час якого діти дізналися цікаву інформацію про дерева, ліс та про лісових мешканців. Пограли в пізнавальну гру «Що це за дерево, що нам про ного відомо?». Дітям вдалося вгадати дерева по картинках і по листях, але деякі дерева відкрилися для нас з нової сторони пізнання. Також  проведено гру «Лісові заморочки», в основі якої загадки про дерева і багато чого цікавого.

   Проблема збереження лісу  сьогодні в ряду найважливіших екологічних завдань для всіх країн світу. Адже з кожним днем площа лісів зменшується. Це, насамперед, пов'язано зі зростанням чисельності населення і перетворенням лісових територій для різних людських потреб. Поряд з цим, ліси гинуть від пожеж, незаконної вирубки, природних катастроф, впливу комах-шкідників, хвороб та інших причин.

   Тож, сьогодні наші  учні дізналися багато нового та мали змогу зробити онлайн-подорож до дикої природи нашої планети. 

 


Мирослава Сарина, вихователь 3-В класу

 


Коментарі