"Сортуємо разом"

 

У рамках декади екології та природи "Екологія природи - екологія душі" для учнів 1-4 класів з порушеннями слуху  проведено екологічну гру "Сортуємо разом". Проблема утилізації відходів – одна з найважливіших і найактуальніших серед проблем забруднення навколишнього середовища. Настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Діти дізналися про типи відходів та правила сортування, переглянули навчально-пізнавальні відеоролики про важливість збереження планети Земля та зрозуміли, шо природу треба берегти, адже це - наш дім.




                                                                      Тетяна Хаджалова, вихователь 2-А класу

Зменшити негативний вплив сміття і відходів на навколишнє середовище можна, якщо правильно сортувати сміття та побутові відходи, що можуть використовуватися для переробки. У 2-В класі відбулася гра «Сортуємо сміття». Метою гри було навчити школярів правильному поводженню з відходами та дбайливому ставленню до навколишнього середовища. Під час гри учасники набули практичних навичок з роздільного збору сміття, зрозуміли, що кожна людина незначними змінами в своїй щоденній поведінці може змінити екологічну ситуацію у своєму місті, країні та у світі.


Олена Пругло, вихователь 2-В класу

З учнями 3-В класу проведено виховний захід  "Земля - наш рідний дім". Вихованці взяли участь в екологічній грі "Сортуємо сміття правильно": як раціонально  та правильно утилізувати відходи, розвивати мислення, пам’ять, виховувати екосвідомість та любов до Батьківщини.

                                                                 Мирослава Манько, вихователь 3-В класу

До Дня Землі в 3-Г класі  провели чудову гру-тренажер "Сортувати - це просто". Діти своїми діями довели, що сортування відходів може бути не тільки корисним, але й цікавим.

Наталія Федосєєва, вихователь 3-Г класу

 

Коментарі