До Всесвітнього Дня Землі

 

Всесвітній День Землі є загальнолюдським символічним святом любові та турботи про наш спільний дім. Тому учні 2-В класу  зібрались на екологічний квест «Земля – наш дім», щоб ще раз нагадати всім про необхідність збереження навколишнього середовища і планети в цілому. Під час гри учні виконували поставлені завдання та гідно проходили кожну екологічну станцію. Діти продемонстрували кмітливість, спритність і бажання перемагати та працювати разом.


Олена Пругло, вихователь 2-В класу

З учнями 3-В класу був проведений виховний захід  "Земля наш рідний дім" до Всесвітнього Дня Землі, свята єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

   

Мирослава Сарина, вихователь 3-В класу

У Міжнародний День Землі люди проголошують екологічні ініціативи і закликають до дбайливого ставлення до планети.  Учні 5-Б класу теж   залюбки приєдналися до екологічної акції.



               


Вікторія Макаренко, вихователь 5-Б класу

До Дня Землі учні 7-Б класу Запорізької школи-інтернату"Джерело" прибирали пришкільний парк. Було весело та цікаво.


Лариса Арзамаскова, вихователь 7-Б класу

До Всесвітнього Дня Землі  учні 1-Б класу також презентують свої чудові поробки.


 

До найбільшого уроку у світі з екології та кліматичних змін  також долучилися учні 4-Б та 5-Б класів. "Планета - наш спільний дім" - турбуймося про неї разом.


Тетяна Дєєва, вихователь 4-Б класу

У нас  одна Земля, і важливо зберегти її здоровою та безпечною для наступних поколінь. До Всесвітнього Дня Землі  учні 2-Б класу переглянули пізнавальний відеоурок і зробили розмальовки.


                                                                                

 Вікторія Волощук, вихователь 2-Б класу

Коментарі