Зі святом 1 Вересня!

 


1 вересня з самого ранку в  Запорізькій школі-інтернаті «Джерело» було гомінко  і радісно. На шкільному подвір`ї зібралися вихованці від малечі до великих, їхні батьки, гості свята, вчителі та вихователі. Хтось  з наших учнів переступив поріг школи вперше цього дня, а для когось навчальний рік вже випускний.




Урочисто й радісно пройшло свято Першого дзвоника «Кличе вересень до школи».   Керівники «Джерела» привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами України. Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня першачкам.  І ось наш веселий шкільний дзвоник покликав малечу за парти.    Тож побажаємо учням та вчителям мирного неба, творчих злетів і перемог у новому навчальному році!




На першому уроці в кожному класі нашої школи проведено виховні години до 30-річчя Незалежності України – з розповідями про багатовікову історію, важливі події  в країні, українські традиції, сучасних українців, які сприяють утвердженню позитивного іміджу України у світі; з переглядами видео за даною темою задля  усвідомлення себе українцями, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу.


Коментарі