"Мир очима наших дітей"

     21 вересня весь світ відзначає День миру як день глобального припинення вогню та відмови від насильства. Саме в цей день учні початкових класів (ОРА) провели акцію "Мир на планеті потрібен народам всієї Землі". Під час заходу діти рятували Планету від усього злого і поганого. Наприкінці акції учні подарували Планеті посмішку, і Земля опинилася в надійних руках. По закінченні заходу було проведено конкурс малюнків.




Олена Пругло, вихователь 3-В класу

 

 Мир визначається як момент щастя, безтурботності та постійності, що протилежний війні та має позитивний зв’язок. Це також полягає в тому, щоб бути турботливою людиною, добре ставитись до людей, не шкодити іншим, поважати думку інших людей, приймати розбіжності. Ось і в 4-В класі пройшов урок Миру.  Як класно бачити  щирі усмішки учнів, допомогу один одному, повагу та  любов.




                                                                                                Ксенія Колосок, вихователь 4-В класу

      З нагоди Дня миру в 1-В класі пройшов  тематичний захід ,,Мир на планеті потрібен  народам всієї землі". Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру, подивилися відео, побажали всім мирного неба над головою.



Ольга Соколова, вихователь 1-В класу

 

 

Коментарі